skip to Main Content

Persbericht: OEC Korfbal start 90-jarig jubileumjaar met schoolkorfbaltoernooi op 17 mei

  • Pers

PERSBERICHT

18-4-2023

OEC Korfbal start 90-jarig jubileumjaar met Schoolkorfbaltoernooi op 17 mei

In het kader van de start van haar 90-jarig jubileum organiseert OEC Korfbal een leuk schoolkorfbaltoernooi voor kinderen uit groep 3/4 en groep 5/6. Na een periode van afwezigheid keert het evenement dit feestelijke jaar terug om kinderen kennis te laten maken met de dynamische teamsport korfbal.

Het toernooi vindt plaats op woensdag 17 mei van 14:00 tot 16:00 uur op het OEC Korfbalveld op sportpark de Braak. OEC Korfbal, bekend om zijn betrokkenheid en ondernemende karakter, streeft ernaar om een leuke en gastvrije omgeving te bieden waar kinderen van alle leeftijden en niveaus de kans krijgen om de sport te ontdekken en hun talenten te ontwikkelen.

Alle Helmondse basisscholen worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement. Inschrijven kan al met een team van 4 of 5 kinderen, inschrijven kan tot 30 april door te mailen naar schoolkorfbal@oeckorfbal.nl. Ouders zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken en aanmoedigen. OEC zet zich in om een sportieve en gezellige middag te verzorgen en biedt naast het toernooi ook proeftrainingen aan voor geïnteresseerden die korfbal willen uitproberen (oeckorfbal.nl/proeftraining).

Het 90-jarig jubileum van OEC Korfbal is een mijlpaal die de club viert met een programma vol sportieve activiteiten en gezellige evenementen. Het schoolkorfbaltoernooi is een van de belangrijkste evenementen om korfbal onder de aandacht te brengen bij kinderen in en rondom Helmond.

EINDE PERSBERICHT

//////////////////////////////////////////////////////////////////////

Foto: Helmondse jeugd aan het korfballen bij OEC Korfbal

OEC Korfbal nodigt alle lokale media uit om verslag te doen van dit evenement en deel te nemen aan de promotie van korfbal als sport voor kinderen.

Voor meer informatie, interviewverzoeken of ander persmateriaal, neem contact op met Emiel van Lieshout (0627129695, emielvanlieshout@oeckorfbal.nl).

schoolkorfbal helmond
Back To Top