skip to Main Content

OEC is per direct opzoek naar een sponsoring promotor

Sponsoren zijn een belangrijk onderdeel binnen onze korfbalclub. Als sponsoring promotor hou je je bezig met het leggen en onderhouden van contacten met de huidige sponsoren, jij bent voor hen het aanspreekpunt binnen onze club. Ook halen we graag nieuwe sponsoren binnen. Daarom ga je je als sponsoring promotor ook bezighouden met het benaderen van eventueel nieuwe sponsoren en leg je hen voorstellen voor. Deze sponsoren moeten natuurlijk zichtbaar zijn voor onze spelers èn gasten. Zorgdragen voor de juiste sponsoruitingen op ons veld en online hoort daarom ook bij jouw taken. Korfbalervaring en/of -kennis is geen vereiste voor deze vrijwilligersfunctie. 

Oec zoekt een sponsoring promotor die:

  • Goed contact weet te leggen met de juiste mensen
  • Communicatief en schriftelijk sterk is in de Nederlandse taal
  • Digitaal vaardig is (bekend met Google Drive, Excel, e-mail, etc.)

Wat kost het aan tijd?

Gemiddeld ben je 8 uur per maand bezig met je taken.

Samen met de andere vrijwilligers van OEC zorg je als sponsoring promotor voor een belangrijke bijdrage aan onze club. Daarnaast is deze vrijwilligersfunctie ook nog eens een mooie aanvulling op je cv!

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of interesse in deze functie, kun je contact opnemen met: Emiel van Lieshout via bestuur@oeckorfbal.nl of 06 27129695.

Back To Top