skip to Main Content

In november 2018 is OEC een samenwerking aangegaan met Fysiotherapie JvdI l De Fysioclub, in het kader van Clubsupport.  

Clubsupport richt zich op educatie, preventie, blessure begeleiding en -behandeling en heeft als doel de sportmedische begeleiding bij OEC te optimaliseren. Hiervoor is een inloopspreekuur in het leven geroepen. De leden van OEC kunnen hier kosteloos, snel en vakkundig beoordeeld worden zonder een afspraak te hoeven maken. Zodoende kan een individueel advies of begeleiding plaatsvinden om fysieke klachten te verhelpen.   

Naast de reguliere (sport) fysiotherapie en revalidatie kan men ook gebruik maken van het netwerk van behandelaars, ziekenhuizen en behandelcentra. Verder zal JVDI l De Fysioclub zich bij OEC inzetten op preventief gebied, zoals het geven van bijvoorbeeld een workshop over blessurepreventie.  

OEC en JVDI l De Fysioclub zijn verheugd met deze samenwerking en hopen dat hiermee blessures in een vroeg stadium ontdekt en aangepakt kunnen worden.  

De tijden van het inloopspreekuur op de praktijklocaties zijn:  

Helmond:  

Maandag       17.05-17.55 uur 

Sportpark De Braak in stadion HS ingang via de Bakelsedijk  

 

Deurne:  

Dinsdag        20.00-20.50 uur 

Fabriekstraat 24 (Gezondheidsplein Deurne)  

 

Mierlo:  

Dinsdag        18.45-19.35 uur 

Graspieper 4  

 

Gemert:  

Maandag       19.10-20.00 uur 

Vicaris van der Asdonckstraat 55 (Fitland 

Voor meer informatie kijk op www.jvdi.nl of bel 085-7821616. 

Mocht directe behandeling noodzakelijk zijn via doorverwijzing van huisarts of specialist dan kunt u direct contact leggen met JVDI l De Fysioclub via www.jvdi.nl of bellen met 085-7821616.   

oeckorfbal-jvdi
Back To Top