skip to Main Content

OEC verwelkomt Sportstuif

OEC huisvest per april 2019 de nieuwe SportBSO op de Braak genaamd Sportstuif. Sportstuif gaat op werkdagen (ma t/m vr) overdag gebruik maken van de OEC accommodatie. OEC ontvangt hiervoor een onkostenvergoeding en het verhoogt de maatschappelijke meerwaarde die OEC toevoegt (sportstimulering voor jeugd).

Over Sportstuif

Sportstuif is een organisatie die zich richt op het aanbieden van sportieve naschoolse opvang. Het gaat om de opvang van kinderen die onderwijs genieten op een basisschool in Helmond en omstreken. Hoewel er in de gemeente Helmond al een aantal organisaties zijn die naschoolse kinderopvang verzorgen, is er nog geen enkele organisatie die zich specifiek richt op het aanbieden van sportactiviteiten. Het concept van sportieve naschoolse activiteiten is daarom vernieuwend. Uw kind zal worden begeleid door ervaren medewerkers die de veiligheid en het welzijn van uw kind voorop stellen. De medewerkers zijn sociaal pedagogisch geschoold en hebben een sportieve achtergrond.

OEC is blij dat het met Sportstuif het concept Open vereniging verder invulling kan geven. Sportstuif, welkom bij OEC Korfbal! Voor verdere vragen over OEC & Sportstuif kun je terecht bij Frans Claassen of Emiel van Lieshout.

 

OEC Verwelkomt Sportstuif
Back To Top