Wim van den Berg overleden

Op 6 februari bereikte ons het droevige bericht dat Wim van den Berg, vader van Hennie van den Berg en erevoorzitter van OEC, is overleden.

We wensen zijn familie veel sterkte in deze moeilijke periode.

Hieronder kun je een condoleance toevoegen.

Wim Van Den Berg Overleden
Dit bericht heeft 5 reacties
  1. Langs deze weg willen wij de familie en KV OEC veel sterkte wensen met het verlies van Wim. Helaas zijn wij niet in de gelegenheid om de crematie bij te wonen.

Henk en Nelly Mulder (KV DSC)

2. In het (verre) verleden heb ik heel wat wedstrijden van OEC samen met Wim mogen bekijken.
    Doordat ik tegenwoordig enkele keren per week voor fysio in Keyserinnedael kom, heb ik het afgelopen jaar een aantal keren met Wim gesproken, o.a. over zijn mooie cruise naar de Canarische eilanden. Ik zal me Wim altijd herinneren als een bevlogen korfballer met een groot hart voor zijn OEC. Hij zal niet alleen door mij gemist worden.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.