skip to Main Content

Praktische informatie busreis Ahoy-Rotterdam

Praktische informatie busreis Ahoy-Rotterdam op zaterdag 4 april

Tijden
Vertrektijd is vervroegd naar 11:00. Reden hiervan is dat de D1 eerder gehuldigd zal worden. We vertrekken vanaf parkeerplaats Con Brio. Zorg dat je niet te laat bent. 11:00 vertrekken we. Omstreeks 19:30 zullen we weer terug zijn op de parkeerplaats Con Brio.

Programma
11:00 Vertrek
12:30 Aankomst Ahoy
13:00 Huldiging OEC D1
13:30 Finale Junioren
16:00 Finale Korfballeague
18:00 Vertrek
19:30 Aankomst

Eten en Drinken
In de bus zullen er drankjes te koop zijn. Met de opbrengst hiervan kunnen we een deel van de busreis betalen. (zorg dus voor cash) Verder is het verstandig zelf een broodje of iets dergelijks mee te nemen.
Let op! Eten en drinken mag niet Ahoy binnen. Uiteraard zijn er in Ahoy zelf wel voldoende plekken waar je eten en drinken kunt kopen.

Kaartjes
In de bus ontvangt iedereen een ticket waarmee die naar binnen kan. Iedereen die zich heeft opgegeven heeft inmiddels een betaalverzoek ontvangen. Heb je niets ontvangen neem dan direct contact op met Kasper (0655519145). De bus is helemaal vol en we gaan met 95 man naar Ahoy!

OEC D1
Onze kampioenen van de D1 worden gehuldigd op een podium voor Ahoy, uiteraard gaan we ze een mooie dag en huldiging bezorgen. Om voor een echte kampioenen sfeer te zorgen willen we iedereen vragen om blauw-wit gekleed te komen! bijv in je OEC trainingsjack!
Mocht je nog vragen hebben over de reis dan kun je terecht bij Kasper.

Back To Top