skip to Main Content
Sport & ontwikkeling voor kleuters

Actieve levensstijl

Actieve levensstijl: “Als je sport en beweging op jonge leeftijd stimuleert, is de kans groter dat kinderen een actieve levensstijl behouden.”

Motorische ontwikkeling

Motorische ontwikkeling: “Het heeft mijn voorkeur dat jonge kinderen met basic skills bezig zijn, zoals rennen en springen en dat je daarvoor een leuke vorm bedenkt, zoals bijvoorbeeld met een bal”

Sociale ontwikkeling

Sociale ontwikkeling: “Naast het sportaspect heb je ook het sociale aspect, het oefenen met de sociale rollen. We merken dat ze meer leren met elkaar om te gaan en dat ze meer luisteren naar leeftijdsgenoten en volwassenen.”

Cognitieve ontwikkeling

Cognitieve ontwikkeling: “Kinderen leren beter, omdat het leerproces via sport- en spelactiviteitensamengaat met een leuke, positieve ervaring. Ze zijn actief betrokken bij het proces en dat heeft een positief effect.”

Tot de zomer gratis meedoen

Vul onderstaand formulier in om je kind aan te melden voor gratis lessen tot de zomervakantie (daarna €7,- per maand). We nemen dan binnen 48 uur contact met je op om je aanmelding te bevestigen.

Over de Kangoeroeklup

Elke zaterdagochtend leuke spelletjes met leeftijdgenootjes

De Kangoeroeklup van een speciaal sportaanbod van OEC voor kleuters. Op zaterdagochtend van 10.30-11.30 uur leren kinderen bewegen en spelen van gediplomeerde sportvrijwilligers van OEC Korfbal. Met veel aandacht voor succesbeleving en spelenderwijs sporten, ontwikkelen kleuters hun motoriek en leren ze samen spelen.

Voor kinderen van 4 tot 6 jaar

Bij de Kangoeroeklup kunnen kinderen van 4 tot 6 jaar uit Helmond en omgeving, kennis maken met sport en spel. Samen met klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes en leeftijdgenootjes.

Kosten

De Kangoeroeklup is elke zaterdagochtend, en kost €7,- per maand.

Impressie
Back To Top