skip to Main Content
Nu 4 keer gratis meedoen

  Vul onderstaand formulier in om je kind aan te melden voor vier gratis lessen. We nemen dan binnen 48 uur contact met je op om je aanmelding te bevestigen.

  Over de Kangoeroeklup

  Elke zaterdagochtend leuke spelletjes met leeftijdgenootjes

  De Kangoeroeklup van een sportaanbod van OEC voor kleuters. Op zaterdagochtend van 10.30-11.30 uur leren kinderen de basistechnieken van korfbal (gooien, vangen, schieten), bewegen en spelen, middels leuke gevarieerde spelletjes van gediplomeerde sportvrijwilligers van OEC Korfbal. Met veel aandacht voor succesbeleving en spelenderwijs sporten, ontwikkelen kleuters hun motoriek en leren ze samen spelen en korfballen.

  Voor kinderen van 4 tot 6 jaar

  Bij de Kangoeroeklup kunnen kinderen van 4 tot 6 jaar uit Helmond en omgeving, kennis maken met korfballen. Samen met klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes en leeftijdgenootjes.

  Kosten

  De Kangoeroeklup is elke zaterdagochtend, en kost €7,- per maand.

  Impressie
  Korfbal en spelletjes voor kleuters

  Actieve levensstijl

  Actieve levensstijl: “Als je sport en beweging op jonge leeftijd stimuleert, is de kans groter dat kinderen een actieve levensstijl behouden.”

  Motorische ontwikkeling

  Motorische ontwikkeling: “Het heeft mijn voorkeur dat jonge kinderen met basic skills bezig zijn, zoals rennen en springen en dat je daarvoor een leuke vorm bedenkt, zoals bijvoorbeeld met een bal”

  Sociale ontwikkeling

  Sociale ontwikkeling: “Naast het sportaspect heb je ook het sociale aspect, het oefenen met de sociale rollen. We merken dat ze meer leren met elkaar om te gaan en dat ze meer luisteren naar leeftijdsgenoten en volwassenen.”

  Cognitieve ontwikkeling

  Cognitieve ontwikkeling: “Kinderen leren beter, omdat het leerproces via sport- en spelactiviteitensamengaat met een leuke, positieve ervaring. Ze zijn actief betrokken bij het proces en dat heeft een positief effect.”

  Back To Top