skip to Main Content

Jibb Helmond start nieuw sportaanbod voor 55+ bij OEC: GoldenSports

Jibb Helmond start een nieuw sportaanbod bij OEC: GoldenSports! Samen sporten en bewegen voor 55+. Start vanaf 4 januari (gratis).

Wat is GoldenSports? 

Wilt u meer bewegen en tegelijkertijd gezellig sociaal contact hebben? Doe dan mee met de gratis GoldenSports beweeglessen voor mensen vanaf 55 jaar, georganiseerd door Jibb Helmond.

Sportief, gezond én gezellig
De GoldenSports beweeglessen worden georganiseerd in de wijken Helmond-Oost, Helmond-Noord en Helmond Binnenstad. In de buitenlucht ontmoet je buurt- en leeftijdsgenoten en maak je samen kennis met allerlei vormen van sport, spel en beweging. Deelnemers krijgen bovendien een gratis gezondheidscheck en ondersteuning van een fysiotherapeut.

Samen fitter
In onze huidige maatschappij zitten we vaak te veel en hebben we minder contact met buurtgenoten. Juist met het toenemen van de leeftijd is het belangrijk om je gezondheid op peil te krijgen of te houden en ook is het van belang om eenzaamheid te voorkomen. Het doel van GoldenSports in daarom tweeledig: je gaat meer bewegen, wat natuurlijk goed is voor je algemene gezondheid en daarnaast leer je mensen uit je buurt kennen waardoor je je kring van sociale contacten uitbreidt.

Variatie
Door wekelijks mee te doen aan GoldenSports ga je je fitter voelen en krijg je een betere balans en coördinatie. En omdat de lessen nooit hetzelfde zijn maar breed en gevarieerd qua activiteiten en spelvormen blijft het altijd leuk en uitdagend

Kom langs en doe mee, meld je aan en lees meer op www.jibbhelmond.nl.

Het sportaanbod GoldenSports sluit aan bij de missie van OEC om een bruisende vereniging te zijn waar iedereen zich kan ontwikkelen, nu dus ook de doelgroep 55+.

Recreantenkorfbal

Naast het sportaanbod GoldenSports heeft OEC ook een recreantengroep, waarbij er wekelijks een uurtje wordt getraind. Fanatisme is er niet minder, en gezelligheid troef is bij deze groep. Interesse? Meld je hier aan voor een proeftraining.

Jibb Helmond Start Nieuw Sportaanbod Voor 55+ Bij OEC: GoldenSports
Back To Top