Werkgroep sponsoring

Als werkgroep sponsoring maak je het mogelijk dat de club sponsorinkomsten ontvangt. Diverse leden leveren sponsoren bij je aan, waarna jij het contract opmaakt en laat ondertekenen door de sponsor. Daarna zorg je ervoor dat logo en reclameboodschap e.d. worden uitgewisseld, en zorg je ervoor dat bedrukking van shirts of reclamebord wordt uitgevoerd. Je controleert samen met de penningmeester dat sponsoren aan hun financiële verplichting voldoen. Ook zorg je ervoor dat de sponsor zoveel mogelijk betrokken wordt bij de club. Korfbalkennis is voor deze rol niet nodig en je kunt zelf bepalen welke dagen je eraan wil werken. Doordat je zorgt dat OEC gesponsord kan worden, maak je het (mede) mogelijk dat er kan worden geïnvesteerd in o.a. opleiding van jeugdspelers en trainers.

Ingangsdatum: 1-3-2019
Duur: 1 jaar