OEC is op zoek naar een coördinator voor de ouderavonden

OEC vindt het erg belangrijk dat de ouders van onze jonge leden betrokken worden bij de korfbal ontwikkelingen van hun kind en bij de club. Hiervoor wordt er per jeugdteam jaarlijks een ouderavond georganiseerd. Als coördinator van deze ouderavonden ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van deze avonden. Je verzorgt de uitnodigingen, de presentator, de verslaglegging en de terugkoppeling over deze avonden. Daarnaast zorg je samen met andere vrijwilligers ook voor praktische zaken, zoals een beschikbare ruimte en een hapje en drankje voor de ouders. Als coördinator heb je de regie in handen van deze ouderavonden. Korfbal ervaring en/of -kennis is geen vereiste voor deze vrijwilligersfunctie.

OEC zoekt een coördinator voor de ouderavonden die:

• Communicatief en schriftelijk sterk is in de Nederlandse taal
  • Gestructureerd en efficiënt te werk gaat
  • De juiste contacten legt

Wat kost het aan tijd?
Er zullen 5 ouderavonden per jaar plaatsvinden. Gemiddeld ben je per jaar 10-15 uur bezig met de voorbereiding en verwerking van deze avonden.

Samen met de andere vrijwilligers van OEC zorg je als coördinator van de ouderavonden voor een belangrijke bijdrage aan onze club. Daarnaast is deze vrijwilligersfunctie eventueel ook een mooie aanvulling op je cv!

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of interesse in de functie secretaris, kun je contact opnemen met Ad van der Lee via 06 41548212 of advanderlee@kvoec.nl

OEC Is Op Zoek Naar Een Coördinator Voor De Ouderavonden